There something about Mini Cake Center

Selasa, 5 Julai 2011

Brownies..

4 auns coklat tanpa gula 1 cawan mentega tanpa salt 2 cawan dimasak lembut-kacang hitam, toskan dan (h: tin adalah denda) 1 cawan walnut, dicincang 1 sudu vanila ekstrak ¼ cawan (pasir) menggantikan kopi asli (atau kopi segera, untuk sensitif gluten) ¼ sudu teh garam laut 4 biji telur besar 1 ½ cawan cahaya AGAVE madu
Panaskan ketuhar untuk 325 ° F. Line an 11 - sebanyak 18 inci pan (berbingkai) penaik (hs perhatian: atau kuali jellyroll) dengan kertas minyak dan ringan dengan minyak canola semburan minyak.
Cairkan coklat dan mentega dalam mangkuk kaca di gelombang mikro untuk 1 1 / 2 hingga 2 minit yang tinggi. Kacau dengan sudu untuk mencairkan coklat sepenuhnya. Letakkan biji, 1 / 2 cawan daripada walnut, ekstrak vanila, dan beberapa sudu campuran coklat cair ke dalam mangkuk pemproses makanan. Blend kira-kira 2 minit, atau sehingga licin. Adunan hendaklah tebal dan kacang lancar. Diketepikan.
Dalam mangkuk besar, campuran bersama walnut cawan baki 1 / 2, baki campuran coklat cair, gantikan kopi, dan garam. Gaul sebati dan ketepikan.
Dalam mangkuk yang berasingan, dengan pengadun elektrik memukul telur sehingga ringan dan berkrim, kira-kira minit 1.Tambah madu AGAVE dan memukul dengan baik. Diketepikan.
Tambah campuran kacang / coklat untuk campuran kopi / coklat.Kacau sehingga sebati.
Tambah campuran telur, menempah kira-kira cawan 1 / 2. Gaul.Tuangkan adunan ke dalam kuali yang disediakan. Menggunakan pengadun elektrik, mengalahkan 1 / 2 cawan baki campuran telur sehingga ringan dan gebu. Hujan atas adunan brownies itu.Gunakan kayu sugi untuk menarik campuran telur melalui adunan, mewujudkan kesan ala marmar. Bakar selama 30 hingga 40 minit, sehingga brownies ditetapkan. Biar sejuk dalam kuali sepenuhnya sebelum memotong ke dataran. (Mereka akan lembut sehingga sejuk.)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan